VERKSTAD


Hos oss får du alltid ett vänligt och trevligt bemötande.

Stort eller litet ärende spelar ingen roll, vi gör vårt bästa för att du ska åka härifrån nöjd. I vår verkstad kan du lämna in din husvagn eller släpvagn för service och reparation. Finns behov kan vi även komma ut på plats.

Det är inte alltid husvagnen väljer att gå sönder hemmavid! Vi utför även gasoltest och fukttest på husvagnar, och är du ute efter att byta ut husvagnens in- och utvändiga belysning till ledlampor, kan vi hjälpa till med det i den mån det går. Vi utför även olika installationer, som ny klimatanläggning, solceller och WiFi.

FÖREBYGG

Service är ett sätt att förebygga missöden. Vi hjälper till att hålla din husvagn eller släpvagn i bra skick.

REPARERA

Har din husvagn gått sönder? Inga problem, vi ser till att den blir som ny igen.

UPPGRADERA

Vi utför olika installationer i din husvagn och husbil. Vad sägs om en energisnål klimatanläggning eller WiFi till alla?

SERVICE

Innan husvagnssäsongen drar igång kan det vara bra att gå igenom husvagnen och göra den redo för årets resor eller inför en besiktning.

Hos oss kan du bland annat få grundservice eller underhållsservice.Vi kan även göra fukttester och provtrycka gasolsystemet. Genom att vara förutseende kan du slippa både obehagliga överraskningar och en prick i protokollet på besiktningen. Du kan tryggt lämna in din husvagn eller släpvagn till oss.

Vi kommer att ge den personlig och professionell service. Då vi är ett litet företag vill vi att du som kund känner dig välkommen och vårt mål är att hjälpa dig på bästa sätt.

 Behöver du reparera din husvagn eller släpvagn står vi redo att hjälpa till. Vi utför reparationer på alla typer av husvagnar och oberoende av märke. Vi har även möjlighet att åka ut och reparera på plats om olyckan skulle vara framme.

Sitter du på en campingplats nära oss, och om felet är så pass enkelt att det går att reparera på plats, är möjligheten stor att vi kan hjälpa dig. Behöver du själv fixa något på husvagnen har vi både tillbehör och reservdelar. Skulle vi inte ha just den delen du behöver kan vi beställa hem den.

REPARATION

Vi är verkstaden nära dig och aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

INSTALLATION

Det finns en hel del smarta installationer du kan göra på din husvagn och vi har koll på en del av dem. 

Vi genomför installationer av många olika slag. Till exempel kan vi göra din husvagn mer energisnål och miljövänlig genom att installera klimatanläggning och solpaneler.

Solpaneler fungerar även om det inte är full sol ute och är ett väldigt bra komplement till övrig el. Vi kan ta den till 2000-talet och installera WiFi så att det blir lätt och smidigt att koppla upp till internet. Är du i behov av andra installationer är du välkommen att kontakta oss med en förfrågan.

KONTAKTA OSS

Du är välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl.

Telefon
0702-434501
 
E-post
info@enmarkshusvagnar.se